12 Mart 2013 Salı

Başhekim Ünal’dan Kadınlar Günü kutlaması

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın çalışanlarını unutmadı. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Ünal, bayan yöneticileriyle bir araya gelerek, 8  Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.
Kadınların yılda sadece bir gün değil her zaman hatırlanması gerektiğinin altını çizen  Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Ünal, “Her çalışan grubun temsilcisi olarak sizin nezdiniz de tüm bayan çalışanlarımızın Kadınlar Günü’nü kutlamak istedim. Kadınlar bizler için bir gün değil her gün değerli. Ama böyle günler bir farkındalık oluşturuyor.” dedi.  
Kadınların sevgi ve saygıyı her zaman hak ettiğini belirten Başhekim Prof. Dr. Ünal, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde kadınların çalışanların yüzde 65’ini oluşturduğunu bildirdi. Başhekim Ünal, “Kadınlar toplumda erkeklerde eşit olması gereken bireyler.  Kadınlar annemiz, kız kardeşlerimiz, eşlerimiz, kızlarımız. Her zaman toplumda eşit haklara sahip olmasını istiyoruz.” ifadesini kullandı.
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder